Liten höstresa till Hjo

Våra vänner från Pyreneérna och Täby har flyttat lite närmare. Helgen som var, var det dags att beskåda den nya bostaden och omgivningarna. OK, platsen var inte ny för oss, vi har va´tt här förut. Men det är första gången vi träffat någon som bor här. Det blev en promenad efter hamnen och utefter stranden söderut. I Parken var vi i sommras så det kändes fint att se andra vyer denna gång.
 
Nu har vännerna inte övergivit Pyreneérna utan detta är numera deras Svenska vistelse i stället för Stockholm och Täby. Det är ett helt annat "stuk" på Hjo än Täby och stressen eller ruschen har en annan takt. Vatten har ju likaså en lugnande effekt. 
 
Tog några bilder som visas i här ovan. Både från vägen dit och vägen hem liksom på plats.
 
Ha dé gott
/charles 

Om Charles

Pensionär Ordf. Ramundeboda-Laxå hembygdsförening
Detta inlägg publicerades i Resa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Liten höstresa till Hjo

  1. Skyttenman skriver:

    Hejsan Charles. Trevligt att se dig här på space igen!Och så har du varit i Småstad på besök och fått flera fina höstbilder från bygden. Som du såg så är det båtupptagningarna som dominerar aktiviteterna i hamnen just nu. För var dag som går glesnar det i hamnområdet, såväl på båtar som på människor. Svunnen är tiden med sommarens sprudlande liv och glädjeämnen. Hösten kom både tidigt och med besked, med mörker, kyla och långa ensamma kvällar.Nu gäller att övervintra och ta vara på stunderna då ljuset räcker till för kameran… Kan ju bli en och annan bild emellanåt.Ha en god fortsättning! /SA

Lämna en kommentar